НовиниПоліцейські охорони Черкащини стали призерами змагань із пляжного волейболу...

Поліцейські охорони Черкащини стали призерами змагань із пляжного волейболу (ФОТО)

-

- Advertisment -

Нещодавно під егідою Черкаської обласної організації ФСТ "Динамо" України згідно з календарним планом фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів на 2016 рік в м. Черкаси на майданчику міського пляжу "Живчик" проведено Кубок Черкаської обласної організації з пляжного волейболу, повідомляє прес-служба Управління поліції охорони в Черкаській області.

Команда управління поліції охорони в Черкаській області гідно виступила на волейбольному полі і виборола почесне ІІ місце, поступившись в напруженій боротьбі лише традиційно сильній команді Інституту пожежної безпеки.

У змаганнях взяли участь 9 команд силових відомств міста. "Охоронцям" протистояли команди Головного управління Національної поліції, патрульної поліції, Головного управління ДСНС та Інституту пожежної безпеки, пенітенціарної служби, СБУ та прокуратури.

– Основним стимулом до перемоги було бажання довести, що працівники поліції охорони Черкащини гідно представляють новостворену поліцію не тільки сумлінно виконуючи свої службові обв’язки, а й фізичні кондиції поліцейських охорони перебувають на належному рівні, – поділився своїми враженнями від гри капітан команди УПО Черкаської області інспектор зі службової підготовки лейтенант поліції Сергій Городничий.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські шахісти здобули нагороди міжнародних змагань.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах водійка врізалася в припарковане авто

Учора, близько 16-ї години, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Хрещатик за участі трьох автомобілів....

День Вишиванки у центрі Черкас — як це було (ФОТОРЕПОРТАЖ)

З нагоди Дня Вишиванки черкащани зібралися у сквері Юність, вдягнені у національний одяг. Тут влаштували мистецькі виставки, музичні та...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x