додому Новини Поліцейські черкаського "КОРДУ" взяли участь у "Гонці нації" (ФОТО)

Поліцейські черкаського "КОРДУ" взяли участь у "Гонці нації" (ФОТО)

0

У суботу, 23 квітня, в Києві на мототреку "Пирогово" відбувся другий етап забігів з перешкодами "Гонка нації". Участь у спортивному змаганні брали бійці поліції особливого призначення "КОРД" (Корпус оперативно-раптової дії). Про це повідомили у прес-службі ГУ НП у Черкаській області.

"Цього року в рамках гонки кордівці брали участь у такому виді змагань, як "Забіг волі" – це 13-кілометрова дистанція з двадцятьма завадами. Бійці долали водні перешкоди, пересічену лісову місцевість, вогонь і безліч інших штучних перепон. До слова, цьогоріч ця дистанція була набагато складнішою, ніж минулого року. Однак усі бійці дистанцію осилили успішно. Серед них маємо навіть беззаперечних лідерів гонки", – активний учасник змагань заступник начальника Департаменту організації діяльності "КОРД" Микола Путій.

Подібні змагання проводять у США (Spartan Race, Tough Mudder, Super Hero,Mud Run, The Color Run) та Австралії (Tru Grit).

Вони також кажуть, що у видовищних забігах беруть участь близько тисячі спортсменів зі всієї України.

Для бігових випробувань створюють спеціальні траси, залучаючи професійних спортсменів і керівників елітних спецпідрозділів Збройних Сил, Служби безпеки України та Національної поліції.

Як повідомляв сайт vikka, поліція досі розшукує черкащан, які загубили гроші.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version