НовиниЧеркащинаПогрожував поліцейським гранатою: подробиці визволення черкащанки, яку катував співмешканець...

Погрожував поліцейським гранатою: подробиці визволення черкащанки, яку катував співмешканець (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

33-річному чоловікові, який у стані алкогольного сп’яніння наніс місцевій жительці тілесні ушкодження, зачинив її в квартирі та незаконно утримував, оголосили про підозру. Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Черкаській області.

Повідомлення про те, що в одній із квартир багатоповерхівки Черкас відбувається конфлікт, поліцейські отримали близько одинадцятої ночі. По прибуттю на місце виклику, власник не відчинив дверей і став погрожувати, що в разі спроби поліцейських увійти до приміщення, він застосує гранату. Крім того, було чути почули крики жінки про допомогу.

На місце події було скеровані всі відповідні служби. Перемовини з чоловіком за участі поліцейських та матері власника квартири позитивних результатів не принесли. Чоловік не реагував та продовжував бити жінку.

Керівництвом Главку поліції, яке також прибуло на місце події, було прийнято рішення про силову спецоперацію. Після інструктажу та вивчення схеми об’єкту, співробітники підрозділу поліції особливого призначення здійснили силовий захід до квартири, звільнили жінку та затримали зловмисника. Його доставили до Черкаського відділу поліції, а жінку передали лікарям для надання медичної допомоги.

За даним фактом Черкаський відділом поліції зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 146 (Незаконне позбавлення волі, вчинене способом, небезпечним для життя і здоров'я потерпілого, що супроводжувалось заподіянням фізичних страждань та із застосуванням зброї) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах чоловік-садист катував свою співмешканку у власній квартирі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині горів автомобіль

Вчора, 18 квітня, поблизу села Кобринова Гребля на Звенигородщині виникла пожежа автомобіля "Нива". Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Черкаські патрульні зупинили водія “під кайфом”, у якого не було права кермування 

У Черкасах патрульні виявили водія автомобіля з ознаками наркотичного сп'яніння та без прав кермування. Повідомляє патрульна поліція Черкаської області. Патрулюючи...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x