НовиниЧеркащинаПогрожували і вимагали гроші: з'явилися деталі жорстокого вбивства ІТ-шника...

Погрожували і вимагали гроші: з'явилися деталі жорстокого вбивства ІТ-шника в Черкасах

-

- Advertisment -

У черкаського айтішника Андрія Заканича, якого у вересні застрелили у власній автівці, колишні колеги вимагали 80 тисяч доларів.

Про це інформує OBOZREVATEL.

Як ідеться в ухвалі Соснівського районного суду м. Черкаси, про конфлікт із колегами розповіла цивільна дружина загиблого. Тому нині основна версія, яку розглядають правоохоронці, – майновий конфлікт потерпілого із IT-спеціалістами зі Львова.

Андрій Заканич працював у компанії "Моребіс", яка мала філіали у Черкасах та Полтаві. Компанія надавала послуги з аутсорсингу для американської фармацевтичної фірми HealthPrecision. Однак робота, передбачена договором, не була виконана.

За словами дружини, Андрій звільнився із "Моребіс" і заснував власну фірму, куди перейшла частина працівників. Він отримав від HealthPrecision новий контракт і продовжив співпрацю з замовником. Однак колишні колеги погрожували йому фізичною розправою і вимагали 79 500 доларів.

Крім того, у травні цього року ПП "Моребіс LV", зареєстроване у Львові, позивалося до постраждалого з вимогою спростування недостовірної інформації та стягнення моральної шкоди у розмірі 100 тисяч гривен. Втім, тоді Феміда не взяла до розгляду позовну заяву.

Нині ж своєю ухвалою Соснівський районний суд Черкас надав дозвіл на доступ до всіх рахунків, майна, записів відеокамер, телефонних переговорів працівників львівської компанії.

Нагадаємо, 37-річний підприємець Андрій Заканич був убитий пострілом у серце 18 вересня 2019 року у Черкасах у власному автомобілі. Саме він був розробником всеукраїнського інформаційно-аналітичного сервісу ОСББ-online, який надавав послуги для ОСББ.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах із дев’ятого поверху випала бабуся.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині медичні заклади отримають нові “швидкі”

Черкаська область отримає нові “швидкі” від Корейського Червоного Хреста для надання невідкладної медичної допомоги під час війни. Про це...

У Черкасах провели аварійно-ямковий ремонт по бульвару Шевченка

У Черкасах завершили роботи з аварійно-ямкового ремонту по бульвару Шевченка. Ремонт тривав на відрізку від вулиці Михайла Грушевського до...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x