НовиниЧеркащинаПогода зі значними дощами очікується на Черкащині

Погода зі значними дощами очікується на Черкащині

-

- Advertisment -

Вже не один, а система циклонів із центрами над Румунією, Москвою та Архангельськом рухається із заходу у північно-східному напрямку. Але за впливом на Україну найцікавіший Румунський циклон. Завтра, 4 жовтня, очікується його проходження через центральні та південні області нашої країни. Про це повідомляє начальник Черкаського обласного центру з гідрометеорології Віталій Постригань.

За прогнозами синоптиків, вже завтра на Черкащині буде прохолодно та волого. Середній температурний фон знизиться до кліматичної норми на цей час +10. При цьому ніч ще досить тепла – не нижче +7+9 градусів, а вдень при посиленому північно-західному вітрі температура не підніметься вище +12+14.

Найближчої ночі невеликі, а вдень 4 жовтня, значні дощі, які відповідають критерію небезпечного метеорологічного явища І ступеня небезпечності і можуть створювати певні незручності. Значні коливання атмосферного тиску, похолодання та підвищена вологість повітря можуть негативно позначитися на самопочутті багатьох людей.

Дощі та вітри значно послабляться у суботу та неділю. Температура вночі 3-8, вдень 7-12 тепла. Прохолодна повітряна маса керуватиме у нашому регіоні до середини наступного тижня.

Як повідомляв сайт vikka.ua, вже найближчих вихідних на Черкащині знову задощить та похолодає.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах протягом тижня народилося 27 малюків

За минулий тиждень у Черкасах народилося 27 малюків. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради. Серед новонароджених 13 хлопчиків та...

У Черкаській медичній академії провели наукову конференцію з участю американських хірургів (ВІДЕО)

У Черкаській медичній академії провели наукову конференцію з міжнародною участю. Тема: Травма та інфекція. Щоб обговорити нові напрацювання галузі...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x