НовиниЧеркащинаПогода на Черкащині 21 грудня: буде мороз

Погода на Черкащині 21 грудня: буде мороз

-

- Advertisment -

Завтра у Черкаській області очікується різке похолодання. Замерзання дощу та мокрого снігу на переохолодженій земній поверхні. Про це повідомляє Синоптик.

belev-pravda.ru

У місті Черкаси завтра хмарна погода протримається весь день. Ранковий сніг закінчиться ближче до середини дня. Більше опадів не очікується. Вранці -3, увечері -9.

У Золотоноші протягом усього дня погода буде похмурою. Вранці очікується дрібний сніг, який до полудня повинен закінчитися. Вся решта дня пройде без опадів. Вранці -6, на вечір можливе похолодання до -10.

21 грудня вечері у Звенигородці на небі можливі прояснення, але протягом дня погода буде похмурою. Уночі буде сніг. Вранці, вдень та ввечері – без опадів.  Температура від -3 до -9 увечері.

Похмура погода буде триматися в Умані не весь день – увечері небо стане чистим та ясним. Уночі, можливо, пройде дрібний сніг. Увесь день, починаючи з ранку, мине без опадів. На термометрі протягом доби від -3 до -10.

Народний прогноз погоди: цього дня вшановується пам’ять преподобного Потапія і святої Анфіси. Анфісу в народі називали Рукодільницею, оскільки дівчата з цього дня розпочинали шити. Наші пращури підмітили, якщо дерева вкривалися інеєм на Потапія, буде багатий урожай фруктів. На хороший урожай вказував і сніг, який своєю важкістю гнув на деревах гілки. Якщо у цей день чули грім, то готувались до сильних вітрів.

Як повідомляла раніше vikka.ua, цього тижня на Черкащині буде морозно – гідрометцентр

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x