додому Новини Черкащина Погода на Черкащині 14 січня: опади і пориви вітру

Погода на Черкащині 14 січня: опади і пориви вітру

0
112.ua

Прогноз погоди у Черкасах та Черкаській області на 14 січня оприлюднив Синоптик. В усьому регіоні очікується ожеледь, пориви вітру до 25-30 м/с.

112.ua

У Черкасах хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранці та вдень очікується дрібний дощ, ближче до вечора йому на зміну прийде дощ зі снігом. Температура повітря від 0 до +4.

У Золотоноші сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. З самого ранку йтиме дрібний дощ, під вечір його змінить дощ зі снігом. Від 0 до +4 градусів.

У Звенигородці погода буде похмурою. Удень розпочнеться дрібний дощ, а ввечері йому на зміну прийде дрібний дощ зі снігом. Температура повітря від 0 до +3.

В Умані 14 січня хмарно буде до самого вечора. Дрібний дощ триватиме весь день, а до вечора може стати сильнішим. Від 0 до +4 градусів.

Народний прогноз погоди: 14 січня вшановується пам’ять святителя Василія Великого, архієпископа Кесарії Каппадокійської. Якщо на Василя зранку туман, то буде хороший урожай літом і восени. Якщо буде багато зірок на небі — до ягідного літа. У минулі часи говорили: “Якщо Василевий день у році веселий, то і рік такий”, “Новий рік — до весни недалік”. Якщо на Василя тепло і сніг — літо буде теплим і дощовим.

Як повідомляла раніше vikka.ua, помаранчевий рівень небезпеки: на Черкащині прогнозують сильний вітер

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version