додому Новини Черкащина Погода на 18 січня: прогнозують сильний вітер

Погода на 18 січня: прогнозують сильний вітер

0
погода зима калина

Прогноз погоди на 18 січня у Черкасах та Черкаській області оприлюднив Синоптик.

В усьому регіоні очікується посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

погода зима калина

У Черкасах протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Уночі очікується сніг. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається. Температура повітря від -4 до -1.

У Золотоноші день буде хмарним. Уночі очікується сніг. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається. Від -5 до -1.

У Звенигородці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Уночі йтиме дрібний сніг. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається. Температурний мінімум протягом доби -5, максимум -2.

В Умані протягом усього дня погода буде похмурою. Уночі буде дрібний сніг. Вранці, вдень та ввечері – без опадів. На термометрі протягом доби від -5 до -1.

Народний прогноз погоди: 18 січня відзначається Водохресний святвечір, переддень Богоявлення. Цього дня дотримуються суворого посту, тому переддень Богоявлення називають ще Голодною кутею. Якщо цього дня заметіль, сніг і поземка — бути хорошому врожаю. Якщо зоряна ніч на Водохрещу — буде врожай ягід, гороху і хліба. Сильні південні вітри 18 січня передвіщають грозове літо, а заметіль на Водохрещу приносить заметіль на Масницю. Повний місяць цього дня обіцяє великий розлив річок навесні.

Як повідомляла раніше vikka.ua, через хвилю «замінувань» черкаські учні навчатимуться дистанційно

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version