НовиниЧеркасиПодвійне поповнення: 4 сім'ї черкасців отримали гроші

Подвійне поповнення: 4 сім’ї черкасців отримали гроші

-

- Advertisment -

4 сім’ї черкасців, у яких народилися діти на День міста, отримали грошові сертифікати на 10 тисяч гривень. Про це йдеться на сайті Черкаської міської адміністрації.

Грошову допомогу родинам вручив міський голова Анатолій Бондаренко під час засідання виконавчого комітету. Подарункові сертифікати отримали Катерина Кірієнко, Каріна Бурнашова, Анастасія Цюренко, Ірина Коляда.

«Підтримка кожної сім’ї, де народжуються малюки, тим більше у такий нелегкий час, є важливим напрямком роботи міської влади. Віримо в наші Збройні Сили, тримаємо стрій і робимо все для того, аби наші діти росли здоровими та щасливими під мирним небом України, мали щасливе майбутнє», ─ зазначив міський голова Анатолій Бондаренко.

Такі заходи у Черкасах здійснюються вже другий рік поспіль у межах міської програми соціальної підтримки сімей. Минулоріч таку грошову допомогу також отримали 4 родини, у яких на День міста з`явилося поповнення.

Також під час засідання виконавчого комітету Анатолій Бондаренко вручив медаль «За сумлінну працю» голові органу самоорганізації населення Вірі Мигаль, яка понад 18 років пропрацювала на користь громаді.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x