НовиниГрошіПодружжя з Черкас виграло три мільйони гривень у лотерею

Подружжя з Черкас виграло три мільйони гривень у лотерею

-

- Advertisment -

Подружжя 43-річний Олександр і 39-річна Ірина Сивак із Черкаси виграли в "Лото-Забава" 3 мільйони гривень. Гроші отримуватимуть упродовж трьох років. Планують купити будинок і машину, пишуть "Вечірні Черкаси".

"Мій чоловік грає останні років п’ятнадцять, – розповідає Ірина Володимирівна. – Я ніколи не вірила, що він може щось серйозне виграти. Інколи траплялися виграші по 200-300 гривень і все. Чоловік – підполковник поліції. Він навпаки, був упевнений, що рано чи пізно трапиться великий виграш. Часом розпитував: "Ось, як виграємо мільйон, щоби ти хотіла купити"? Виграші традиційно перевіряв по понеділках. Жодного разу не пропустив і не впав у відчай. Цього разу купив білет не в кіоску, де завжди, а в супермаркеті. Там є невеличке представництво. Був разом зі своїм товаришем. Той ще й насміхався. Мовляв, виграти хочеш? У понеділок Саша пішов перевіряти на старе місце. На той час уже пішли чутки, що хтось у Черкасах зірвав джек-пот. Але він не чув. Прийшов, подав на перевірку".

Адміністратор представництва сказала чоловікові, що в його виграші забагато нулів.

"Мабуть, джек-пот", – весело піддакнув він. Ця репліка не виявилась жартом. Олександр виграв три мільйони гривень. Зрозумів, що сталося, коли сів у машину й поїхав додому. Відразу зателефонував дружині й ощасливив її.

Коли перший наплив радості минувся, Сиваки зателефонували до доньки. Та саме поверталася з Києва в Черкаси.

"Батьку, припини, бо я ржу на всю маршрутку", – сказала.

Ірина Володимирівна каже, що над чоловіком насміхалася всі ці роки.

"Я ніколи не вірила, що гроші можуть бути незаробленими і звалитися просто так, – розповідає. – А Саша дуже наполегливий і впертий. Ніякі невдачі не могли похитнути його віру".

Родина здала виграшний білет на перевірку. Його справжність підтвердили. Із 3 мільйонів гривень треба буде сплатити 600 тисяч податку. Решта суми виплачуватиметься частинами впродовж трьох років.

Восени Ірина й Олександр поїхали до Києва. Взяли участь в зйомках програми "2 дні з життя мільйонера".

"Можна було облетіти літаком навколо Києва, пограти в гольф у Межигір’ї, але я вибрала романтичну вечерю на даху хмарочоса, – розповідає вчителька. – Все-таки 20 років подружнього життя пройшли буденно. Свят було мало. Нас завезли на дах найвищого київського будинку. Посадили в альтанці. Звідти все місто було видно, як на долоні. Поруч грав скрипаль. Офіціант розлив нам в келихи шампанське. Я пригубила. Кажу, щось у вас шампанське смачне і таке м’якеньке!

Вони почали сміятися. Виявилося, що за умовами спиртного під час зйомок взагалі не можна пити. То ж нам наливали "живчик". Потім пішли в кіно на "Гаррі Поттера" в 4-Д кінотеатрі. Містом возили лімузином. Щойно зійшли із залізничного вокзалу, як авто нас уже чекало. Поїхали в торговий центр, де нам підібрали одяг. Напередодні вечері зробили зачіску, макіяж. Я витерпіла, а чоловік увесь час просився. Мовляв, чи скоро вже? Впродовж усього дійства вівся жорсткий таймінг: Нам залишається 12 хвилин, нам залишається 6 хвилин, – нагадували. Зробили фотосесію. Прислали альбом із 100 найкращими фотографіями".

Після виходу передачі родина вмить стала знаменитою.

"Передачу показували вранці на каналі 1+1. Я прийшла на перший урок. Почала розповідати нову тему. А діти кажуть: Ірино Володимирівно, це все добре, але ви нам розкажіть, як ви виграли три мільйони! Потім розпитували про зйомки передачі. В учительській про виграш розпитували вчителі. Дехто телефонував просто під час ефіру. Казав, а ми вас бачили по телевізору! Тесть живе в селі Лозівок під Черкасами. Як пішов у магазин, то повернувся лише через 2 години. Увесь час роздавав інтерв’ю односельцям".

Батьки Ірини живуть в іншому селі – Будищі.

"Мама сильно за нас переживає, – каже. – Весь час боїться, що нас пограбують. Просить, щоби нікому не розповідала. А я кажу, що ще нема що красти, бо ні копійки ще не отримали! Та й не таку велику суму виграли. В Черкасах є люди, які багатші за нас у десятки й сотні разів".

Родина мріє про власне житло.

"Зараз ми живемо у двокімнатній квартирі, – розповідає Ірина Володимирівна. – Маємо машину "Деу-сенс". Мріємо про власний будинок. Це – першочергова покупка. Я вже уявляю, як його буду обставляти. Чоловік хоче нову машину – "Рено-дастер" або "Кіа-спорт". Обов’язково поїдемо кудись світу подивитися. Я з донькою вже була в багатьох країнах, а чоловік хіба що на морі в Одесі".

Олександр й Ірина мають 18-річну доньку Валерію. Вона – студентка університету імені Шевченка. Молодший син Дмитро ходить у дитячий садочок.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанка виграла чемпіонат світу з фітнесу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

На Черкащині горів автомобіль

Вчора, 18 квітня, поблизу села Кобринова Гребля на Звенигородщині виникла пожежа автомобіля "Нива". Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x