НовиниЧеркащинаПодатківці застерігають черкащан від алкогольного фальсифікату (ФОТО)

Податківці застерігають черкащан від алкогольного фальсифікату (ФОТО)

-

- Advertisment -

Головне управління ДФС у Черкаській області останнім часом отримує багато повідомлень від небайдужих черкащан про поширення на території області продажу алкогольного фальсифікату. Проводяться перевірки і фальсифікат вилучається з обігу. Про це повідомляє прес-служба установи.

Підприємці кажуть, що незаконна діяльність з виготовлення і продажу фальсифікату активізувалась "на хвилі" підвищення з вересня оптово-відпускних і роздрібних цін на окремі алкогольні напої. Насправді тема продажу фальсифікату загострюється з наближенням свят. Цього року подібне було напередодні Великодня і травневих.

Податківці застерігають черкащан від підробок і запрошують громадян, бізнес і громадські організації спільно боротися з особами, які спекулюють на людській природі та поширюють фальсифікат, що становить загрозу для життя і здоров’я людей.

Напої, які продавці фальсифікату видають за міцні, виготовляються в антисанітарних умовах із сировини невідомого походження, води сумнівної якості, з використанням невстановлених інгредієнтів, добавок й барвників та становлять загрозу для здоров’я і навіть життя людей. Це стосується і тари, у якій зберігається сировина, змішуються та розливаються підробки.

Фото, зроблені цього року під час перевірок

Жителів просять для організації перевірок та вилучення фальсифікату з незаконного обігу, повідомляти про продаж на території Черкаської області алкогольних напоїв за заниженими цінами, у не призначеній або у не передбаченій для цього тарі, без марок акцизного податку тощо безпосередньо начальника профільного управління головного управління ДФС в області Дмитра Анголюка за номером телефону (067) 470-83-16 або за номером відділу комунікацій управління організації роботи головного управління ДФС у Черкаській області (0472) 33-91-34.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в Умані двоє "умільців" організували виробництво сурогатної горілки та коньяку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У минулому році в Черкаському РАЦСі зросла кількість шлюбів

У 2023 році в Черкаському РАЦСі зареєстрували шлюб для 2459 пар. Порівняно з періодом до повномасштабного вторгнення, кількість укладених...

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є час. Від нас вимагають зусиль на навчанні, роботі та в...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x