НовиниЧеркащинаПодатківці Черкащини звітують: зібрали більше податків

Податківці Черкащини звітують: зібрали більше податків

-

- Advertisment -

За три місяці поточного року податківці Черкащини зібрали 4 млрд грн. податків та зборів. Це на 306 млн. грн. більше, ніж торік. Про це повідомили в пресслужбі Черкаської обласної податкової.

податки податкова
ucap.io

Податківці звітують, що до бюджету України сплачено 1,8 млрд грн. податків. Це на129 млн. грн. більше, ніж за три місяці минулого року.

Місцеві бюджети Черкаської області отримали 2,2 млрд грн, що на  209,8 млн грн, або на 10,5 %. більше податків, зборів та платежів.

Водночас такі цифри є логічними, адже призупинення роботи економіки почалося після вторгненя росії на території України – з 24 лютого.

*****

Телекомпанія ВІККА перебуває на інформаційній передовій – разом з українським народом та армією 24/7. Підтримайте нас – допоможіть нашій команді добровільними внесками

Наші журналісти та редактори стрічки працюють зради вас. Ми не припинили мовлення. Телекомпанія виходить інформаційними блоками чотири рази на добу, ми налагодили систему ефірів, робимо сюжети і записуємо репортажі. Редактори сайту працюють щоденно. Ми робимо усе можливе, щоб повідомляти вам найважливіші новини, роблячи свій внесок у невідворотну перемогу України над агресором.

Але нам потрібна ваша підтримка. Військова агресія позбавила нас можливості заробляти на рекламі.  Ви можете додати нам завзяття буквально в два кліки, підтримавши нас грошима. Будь-яка сума благодійного внеску (100, 200, 1000 грн…).

Ми також готові розміщувати рекламу ваших підприємств на нашому каналі.

І ще нам потрібна ваша безмежна віра в спільну перемогу: читайте наші новини, приєднуйтесь до нас у https://t.me/vikka_news  – і отримаєте ще більше оперативності, ще більше снаги до перемоги.

Як на підтримати? Номер редакційної картки А-банк 5375235110071785

 

 

 

 

 

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x