НовиниЧеркащинаПодарунок до свят: черкаській родині лелека приніс трійню

Подарунок до свят: черкаській родині лелека приніс трійню

-

- Advertisment -

У черкаському пологовому будинку №2, що на вул. Олени Теліги (колишня Конєва), народилася неочікувана трійня. Усі троє дітей – дівчатка – доношені, здорові, на грудному вигодовуваннні. Про це "Прочерку" повідомила в. о. завідувача відділення пологового будинку №2 Олена Линтвар.

– Загалом, трійня – це рідкісне явище. У нас такого не траплялося вже багато років. Зараз батьки оговтуються, бо не були готові до такого подарунку долі, очікували одну дитинку – зазначає лікар.

За словами лікарки, породіллі 24 роки. Жінку до пологового будинку привезла "швидка", забравши її за черкаською адресою. Але до цього жінка перевірялася не в Черкасах і їй не говорили про трійню.

До слова, породілля має вже двох хлопчиків: чотирирічного та однорічного. Тепер родина має ще й трьох донечок. Перша народилася з вагою 1.990 кг і зростом 47 сантиметрів, друга – 2.300 кг і зростом 50 см, третя – 1.970 кг і 48 см. Імена дівчаткам батьки ще підбирають.

– Це середньостатистична родина і татові, звісно, треба було спершу оговтатися від такого сюрпризу. Але й лікарі були вражені. Уявіть, очікували на одну дитину, а тут – три. Ми зараз бачимо, що молодій парі потрібна допомога, тож сподіваємося на допомогу влади багатодітній родині, – зазначають у пологовому.

Як повідомляв сайт vikka.ua, найменші черкащани у День Незалежності проїхались на оригінально прикрашених візочках.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x