додому Новини Безпека «Подаруй світло Харкову»: на Черкащині вже підготували перший транш підтримки

«Подаруй світло Харкову»: на Черкащині вже підготували перший транш підтримки

0

«Подаруй світло Харкову». Вантаж під такою назвою формують на Черкащині. Область долучилася до підтримки незламного Харкова, який щодня потерпає від обстрілів російських окупантів. Про це на брифінгу повідомив голова Черкаської ОВА Ігор Табурець, інформує власний кореспондент ВІККА.

Допомогу збирають в районах, громадах. Посильний внесок роблять підприємці та волонтери. Зважаючи на ситуацію з енергетикою на Харківщині, у пріоритеті генератори, заряджені павербанки , еко-флоу, акумулятори, батерейки.

Перший транш майже сформовано. У нього увійшли 20 генераторів різної поотужності та необхідні будівельні матеріали.

Пункти збору енергодопомоги діють при місцевих радах і старостатах. Долучитися до збору допомоги може кожен охочий.

YouTube video player

ІГОР ТАБУРЕЦЬ, ГОЛОВА ЧЕРКАСЬКОЇ ОВА

Черкащина ніколи не лишалась осторонь усіх подій, що відбуваються в нашій країні. Коли потрібно прийти на допомогу – діємо. Бо це про нас, про українців. Ми не лишаємо своїх у біді. І ми це довели на Київщині та Чернігівщині у 2022 році, допомагаючи їм необхідними продовольством і будматеріалами. Також на Херсонщині. Коли допомагали оговтатися після звільнення від російської окупації Нововоронцовській громаді. І коли почали відбудовувати наші вже рідні села – Іванівку, Новопетрівку та Миколаївку. Тепер готуємо вантаж допомоги для Харківщини.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version