НовиниЧеркащина"Подаруй дитині свято": у Черкасах стартував благодійних аукціон побачень

"Подаруй дитині свято": у Черкасах стартував благодійних аукціон побачень

-

- Advertisment -

Потішити дітлахів Черкаського обласного протитуберкульозного диспансеру надумала ініціативна група черкасців "LoveinChe". Заради цього організували благодійний аукціон побачень "Подаруй дитині свято", де замість звичайних лотів – побачення із цікавими людьми. Серед "лотів" – активні жителі міста, актори театру, спортсмени, журналісти й громадські активісти. "На продаж" себе виставили заради благодійної мети – придбати хворим на туберкульоз дітям подарунки до Дня Святого Миколая. Голосування стартувало 9 грудня, повідомляє прес-служба "LoveinChe".

"Після спілкування з активісткою Тамарою Борисовою, яка працює з дітками, що перебувають у протитуберкульозному диспансері, виокремив для себе одну із проблем перебування діток на лікуванні – це відсутність хорошої ігрової для дітей, – розповідає керівник проекту "LoveinChe" Володимир Панченко. – Обговоривши це з командою, вирішили зібрати кошти для ігрової кімнати саме до Дня Святого Миколая, адже це свято завжди несе у собі частинку магії й добра. А щоб бути оригінальними, організували для цього аукціон побачень. Так маємо подвійну вигоду: допомога діткам, яким у цей святковий час доводиться вступати у двобій із хворобою, і цікаві знайомства для усіх учасників".

Долучитися до аукціону може кожен охочий, як у якості лоту, так і в якості покупця до 17:00 16 грудня. Боротьба за побачення відбувається онлайн у соціальній мережі Facebook і триватиме до 17:00 17 грудня. Тоді ж організатори підбиватимуть підсумки заходу. Якщо формат побачень потенційним учасникам не підходить, але вони хочуть підтримати хворих малюків, кошти для придбання іграшок можна надіслати на картку ПриватБанку 5168 7555 2501 1306 Курило ІннаПетрівна (співорганізаторка заходу). Щодо всіх фінансових питань та вручення подарунків малюкам обіцяють детальний звіт.

Як повідомляв сайт vikka.ua, маленькому черкащанину потрібна фінансова допомога, аби побороти тяжку хворобу.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x