додому Новини Кримінал «Почав бити його і кидати об ліжко»: подробиці вбивства немовляти на Черкащині...

«Почав бити його і кидати об ліжко»: подробиці вбивства немовляти на Черкащині (Фото)

0
Фото тематичне
Фото тематичне

28-річного чоловіка, який убив свою 4-місячну дитину суд посадив під варту на 60 діб. Батько побив малюка, коли той плакав.

Нові подробиці трагедії з’ясував журналіст «Про все» Сергій Радченко.

«Моїй онуці Тані треба було набагато раніше забирати цю дитину й тікати від чоловіка, – розповідає прабабуся загиблої дитини Ніна. – 7 січня я до неї телефонувала. Сказала, що купила хлопчику печива. Донька відповіла, що Толя прийде й забере. Я підозрювала, що він бив дитину. Але ж мені не зізнавалася. Та й саму Таню ображав. Колись побив її до втрати свідомості. Потім потягнув до колодязя топити. Старша дитина це все бачила. А тепер вбив сина. Чим завинив цей ангел?»

Чотиримісячна дитина роздратувала батька своїм плачем протягом ночі.

«Дитина цілу ніч вередувала, – плаче мати хлопчика Тетяна Фурман. – Вранці ми встали. Я заспокоювала, а Толя їсти готував сину. Видер його в мене з рук і намагався погодувати. Немовля не хотіло їсти. Чоловік почав битий його й кидати об ліжко. Я ледь забрала, але він продовжував лупити сина й мене. Кричав, що ненавидить хлопчика».

Побиття продовжувалося, поки дитина не перестала дихати. Батьки кинулися самотужки реанімувати. «Швидку» викликали лише за хвилин 15. Медикам не вдалося повернути немовля до життя.

«Толя бив мене також часто. – продовжує Тетяна. – І сина нашого також. Разом вже 3 роки. З мене синці не ходили. Старшого не чіпав, бо любив. Лікарів він викликав. Поліція приїхали після дзвінка від медиків. Судмедексперти потім на розтині виявили 4 крововиливи».

Підозрюваний у вбивстві розповів журналісту, що дітей ніколи не ображав. Те, що сталося, називає нещасним випадком.

«Так, ми справді з дружиною сварилися, бо в будинку був безлад постійно. – каже Анатолій. – Дитину я не бив. Хіба легенько, по щоках, коли він плакав. Бувало, це допомагало. Того дня я забирав сина з рук дружини. Він упав. Отак все й вийшло».

Є достатньо підстав вважати, що убивство є навмисним, кажуть в Уманській прокуратурі. Мати вбитої дитини досі боїться чоловіка. Перед тим, як його забрала поліція, той змусив її розповісти версію про нещасний випадок. В інакшому випадку пригрозив розправою.

Нагадаємо, трагедія трапилась 9 січня у селі Летечівка Уманського району. Чоловік зізнався у скоєному. Його затримали та повідомили про підозру.

13 січня стало відомо, що його взяли під варту. За скоєне чоловіку загрожує від 5 до 7 років позбавлення волі.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version