додому Новини Черкащина Побори та залякування: в Умані батьки та працівники повстали проти свавілля директора...

Побори та залякування: в Умані батьки та працівники повстали проти свавілля директора школи (ВІДЕО)

0

В Умані батьки учнів та працівники школи №11 виступили проти директора навчального закладу Володимира Сокирського. Про це пише "Рідний край".

Про цю школу почали говорити ще минулого року, коли в стінах навчального закладу сталася бійка між старшокласниками. Під час цього випадку хлопець залишився інвалідом. Тоді директор дав усім зрозуміти, що адміністрація школи не візьме на себе ніякої відповідальності і участі в конфлікті брати не буде.

Після цього батьки учнів відкрито заявили, що адміністрація школи бере з них побори. Вони повідомили, що Володимир Сокирський викликав до себе батьків, які не хочуть платити та погрожує, що їх дитина не буде вчитися нормально, якщо ті не дадуть гроші.

На директора, який ще й став депутатом Уманської міської ради, скаржаться і працівники школи. Техпрацівниця закладу розповіла, що неодноразово чула в свою адресу образи стосовно її національної приналежності від Володимира Сокирського.

Конфлікт між директором і працівницею школи розбирали на вимогу начальника відділу освіти Уманської міської ради Оксани Мельник. Активісти, що кілька разів приходили до відділу освіти наголосили, що не допустять, щоб дана особа займалася посадовими обов’язками до завершення службового розслідування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах на хабарі пов’язали сільського голову.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version