НовиниПоблизу Черкас сталася потрійна ДТП: є постраждалі (ВІДЕО)

Поблизу Черкас сталася потрійна ДТП: є постраждалі (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У результаті потрійної дорожньо-транспортної пригоди під Черкасами загинула людина, ще 8 осіб госпіталізовані до лікарні.

У Головному управлінні поліції в Черкаській області повідомили подробиці масштабної аварії поблизу Черкас біля села Дубіївка. Близько 5.30 ранку мікроавтобус "Мерседес Спрінтер", що прямував до Черкас зі сторони Сміли, в`їхав у жигулі, що рухалася в попутному напрямку. Від зіткнення "Мерседес" відлетів у кювет та перевернувся. Вантажівку відкинуло убік, де машина зіштовхнулася із ще одним автомобілем марки "Форд".

Обидві машини спалахнули. Про це vikka.ua повідомив начальник сектору комунікацій Головного управління поліції у Черкаській області Дмитро Грищенко.

Через аварію на трасі водії почали об’їжджати місце пригоди по закритій дорозі, де і сталася третя аварія. Авто ВАЗ 2103, що їхав зі Сміли, зіштовхнувся з Volkswagen.

У результаті аварії від отриманих ушкоджень загинув водій мікроавтобуса "Мерседес Спрінтер" 27-річний смілянин. Ще два пасажири авто госпіталізовані. Також наразі перебувають у лікарні пасажир "Форд" та 4 людини, що їхали у ВАЗ 2103.

 

Як повідомлялося раніше, в Черкасах водій BMW тікав по зустрічні смузі від одразу чотирьох екіпажів поліції та в’їхав у світлофор.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x