додому Новини Поблизу Черкас матір підкинула свого новонародженого сина до лікарні (ВІДЕО)

Поблизу Черкас матір підкинула свого новонародженого сина до лікарні (ВІДЕО)

0

У селі Червона Слобода, поблизу Черкас, жінка підкинула до лікарні свого новонародженого сина. Мати завернула хлопчика в ковдру та залишила його в коридорі закладу із запискою. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

У Черкаській обласній дитячій лікарні, куди немовля привезли з Червоної Слободи, називають хлопчика "славним малюком". На щастя з дитиною все добре. Він має хороший апетит та багато спить.

Молодша медсестра Ірина Назаренко згадує, що прийшла на нічну зміну, зайшла до лабораторії через службовий вхід. Жінка говорить, що у цей час в коридорі нікого не було. За кілька хвилин вона вийшла, щоб зняти з банкомату гроші і почула дивні звуки.

"Було враження ніби шкребеться маленька собачка, побачила малюка, біля якого лежала записка з текстом "народила 28 березня, прошу мене не шукати, немає, де жити і чим годувати", – розповіла Ірина Назаренко.

Заступник головного лікаря в районній лікарні Тетяна Шутяєва зазначила, що дитина була трішки переохолоджена, тому її помістили на підігрів. Хлопчик добу пролежав у лікарні в Червоній Слободі, після чого його передали до медиків у Черкаси.

Правоохоронці, котрі обстежували місце події повідомили, що скоріш за все жінка приїхала до лікарні машиною. Її зараз розшукують. За скоєне горе-матір можуть засудити до трьох років позбавлення волі.

Натомість, уже знайшлися ті, хто хоче всиновити дитину. В лікарні вже теж встигли полюбити хлопчика та навіть назвали між собою Миколою Миколайовичем – на честь головного лікаря.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Черкащанина, який сильно побив своє немовля, взяли під варту.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version