НовиниПобиття іноземцями черкаських студентів уже розслідує міліція

Побиття іноземцями черкаських студентів уже розслідує міліція

-

- Advertisment -

У міліції відкрили два кримінальні провадження за фактом побиття іноземними студентами двох хлопців. Про це у коментарі vikka.ua повідомив прес-секретар обласного управління міліції Дмитро Грищенко.

Нагадаємо, вчора близько 23:20 біля магазину Дунай на розі вулиць Чехова та Гоголя іноземні студенти побили двох черкащан, які заступились за дівчину. Таку інформацію оприлюднила Людмила Азовська у соцмережі.

"Виник конфлікт між українськими та іноземними студентами ЧДТУ. На місце викликали працівників міліції. Студентів, які розпочали конфлікт, хотіли забрали до міліції для з’ясування всіх обставин. Вони почали чинити опір працівникам міліції. Їм на допомогу прийшло ще кілька студентів. Врешті-решт їх таки затримали. Загалом до райвідділку міліції доставили 5 осіб. Наразі обставини події з’ясовують. Затриманих хлопців уже відпустили", – розповів Грищенко.

За йог словами вже відкрито два кримінальні провадження. Одне – за частиною 2 статті 296 ККУ (Хуліганство), а друге – за статтею 245 (Погроза або насилля щодо працівника міліції).

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x