НовиниПлан на літо: огляд найгарячіших фестів Черкащини

План на літо: огляд найгарячіших фестів Черкащини

-

- Advertisment -

Літо обіцяє бути гарячим та цікавим. Воно, як завжди, буде наповнене драйвовими музичними фестивалями. Щоб відірватися на повну, не обов’язково навіть їхати в інший куточок країни, адже все найкраще й найвеселіше відбуватиметься у нас, в Черкасах і області, пише in.ck.ua.

Тарасова гора

Коли: 4-7 червня

Де: с. Чапаївка, туристична база "Придніпровська"

Вартість: хлопцям – 300 грн, дівчатам – 150 грн, дівчатам за кермом байка, дітям до 13 років, молодятам, які одружилися в дні проведення фесту – безкоштовно, гостям на автомобілях – 100 грн.

Один із найгучніших мотофестивалів України почне фестивальне літо на Черкащині. На масштабне дійство вже вирушили байкери навіть із сусідніх країн. Збирайся і ти, якщо хочеш поринути в цю надзвичайну атмосферу. В різні дні сцену фестивалю запалюватимуть гурти Riffmaster, Wunderkindы, Fail System, W.h.i.t.e., Коралі, Kozak System, Нумер 482 та хедлайнери – легендарні "Брати Гадюкіни".

 

SOUNDЧе

Коли: 25-26 червня

Де: ресторан "Стара пристань"

Вартість: безкоштовно

Своє 5-річчя найвідоміший музичний проект Черкас відзначатиме 2 дні. Окрім своєї звичної місії – відкривати і демонструвати на загал нові роботи черкаських музикантів, цього разу SOUNDЧе планує вшанувати пам’ять Кузьми Скрябіна. Саме творчості легендарного музиканта й буде присвячений концерт: всі учасники, окрім своїх композицій, будуть виконувати пісню гурту "Скрябін". Чекаємо виступу гуртів FLY DELOREAN, МУХА, NAOMI, N.A.L.E., Сонце в кишені, Восьмой этаж, Ефект метелика та ін.

 

Трипільські зорі

Коли: 27-28 червня, початок о 12:00

Де: Долина троянд

Вартість: безкоштовно

Міжнародний сімейний етнофестиваль "Трипільські зорі" пройде вже увосьме. Захід приурочений до святкування Дня молоді та Дня Конституції. За два дні фестивалю на відвідувачів чекають майстер-класи із народно-прикладного мистецтва, ярмарок майстрів, яскраві вогняні шоу, молодіжні екстремальні шоу та музичний концерт за участі українських і закордонних артистів.

 

Холодний Яр – фестиваль нескореної Нації

Коли: 3-5 липня

Де: урочище Холодний Яр, с. Грушківка, Кам’янський р-н, Черкаська обл..
Вартість: безкоштовно

Фестиваль не простого драйву, це можливість поринути в історію нескореної Нації українців під справжню українську музику. Три дні – три періоди історії України та безліч цікавих заходів: літературні читання, виставки, перформенси, посвята в характерники та багато іншого. Серед заявлених учасників музичної сцени – Сонце в кишені, Фіолет, Друже музико, Спів братів, Веремій, РізаК, Кораллі. Список музикантів активно поповнюється, хедлайнери фесту досі не оголошені. 

 

ШЕфест

Коли: 22-23 серпня

Де: с. Моринці, Звенигородський р-н, Черкаська обл..

Вартість: безкоштовно

На землі Тараса фестиваль пройде вдруге. Ще більше майстер-класів, екскурсій, народних майстрів зі своїми надзвичайними виробами, цікавинок для дорослих та дітей. Ще більше драйвової української музики! Друже Музико, Колір ночі, Фіолет, Merva – початковий список гуртів, які виступатимуть в рамках фесту. Очікуємо нових музичних імен!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x