додому Новини Черкащина Пізно ввечері в Черкасах вбили чоловіка

Пізно ввечері в Черкасах вбили чоловіка

0

Увечері 17 вересня на Митниці у Черкасах розстріляли чоловіка. Тіло з вогнепальним пораненням, без ознак життя виявили о 22:54 по вулиці Гагаріна, 77. Дану інформацію у коментарі vikka.ua підтвердили і в пресслужбі ГУНП в Черкаській області. Нині відкрите кримінальне провадження за статтею 115 (Умисне вбивство) КК України. По місту оголошений план "Сирена". 

Водночас, видання Zmi.ck.ua, посилаючись на речницю патрульної поліції в Черкаській області Зою Вовк, повідомляє: вночі полісмени отримали повідомлення від місцевих мешканців про автомобілі "Nisan", в салоні якого перебуває чоловік без ознак життя. Лікарі, які також прибули на місце події, констатували смерть. Наразі усі деталі з'ясовує слідчо-оперативна група. 

Світлина з місця події – UA: Черкаси

Як стало відомо, загиблий – черкасець, 1982 року народження, на ім'я Андрій Заканич. На особу з таким даними в Черкасах зареєстрована підприємницька діяльність в IT-сфері, саме він був розробником системи ОСББ-online. З дописів загиблого в соцмережі зрозуміло, що буквально днями він повернувся до Черкас з закордонної поїздки.

Як повідомляв сайт vikka.ua, житель Драбова вбив і обікрав жінку, аби відсвяткувати свій день народження. 

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version