НовиниЧеркащинаПівтори сотні гумористів зі всієї країни змагалися на Черкащині

Півтори сотні гумористів зі всієї країни змагалися на Черкащині

-

- Advertisment -

Два десятки команд, понад 150 учасників з усієї країни, зіркові редактори та тренери – таким стартував кардинально новий сезон золотоніської "Ліги Сміху". Традиційний гумористичний благодійний проект у Золотоноші відтепер вийшов на якісно новий рівень. Віднині місцева "Ліга" носить статус відкритої, збираючи на своїй базі коміків з багатьох міст України. про це пише сайт "Золотоноша".

Редакторами проекту стали двоє досвідчених гостей із Києва − автори скетчкомів "Країна У" та "Зірконавти" Сергій Бібілов та Ілля Дерменжи. Саме вони протягом місяця опікувалися місцевою "Лігою", а впродовж останнього тижня ретельно здійснювали відбір конкурсантів на гала-концерт.

Не менш цікавим став і тренерський склад, котрий протягом сезону не лише вирішуватиме долю учасників, а й сам братиме участь у виступах. Цього разу таку місію взяли на себе переможець двох сезонів у якості тренера, міський голова Віталій Войцехівський, меценатка, засновник благодійного фонду "Разом" Людмила Русаліна, актор відомої лігосміхівської команди "30+" Іван Кухарчук, його колега із колективу "Ветерани космічних військ" Артем Дамницький, а також актриса театру та кіно, пародистка Олька з найкращої комедії року "Скажене весілля" Інна Приходько.

У результаті фестивального відбору наразі сформовано 10 колективів, що протягом сезону виборюватимуть першість. Мова йде про команди "Кавомани" із Золотоноші та "Sha" із Києва (тренер – Віталій Войцехівський), "Довідник Стеля" із Черкас та "Старі клячі" із Золотоноші (тренер – Людмила Русаліна), "Поні в яблуках" із Полісся та чорнобаївський колектив "По-людськи" (тренер – Інна Приходько), "Одуванчик" із Ужгорода та "Дуракам закон не писан" із Ніжина (тренер – Іван Кухарчук), "Владимирский централ – Город северный" із Чернігова та "Хвилюватись немає причин" із Черкас (тренер – Артем Дамницький).

Окремо судді та організатори відзначили і колективи, що не потрапили до регулярного сезону. Кубок Фестивалю цього вечора дістався золотоніській команді "КАЧ", що свого часу була сформована на базі всім відомої "Активії" і вже встигла навіть взяти участь у Одеському фестивалі "Ліги Сміху". Грошову ж премію отримала молодіжна команда "Кілька людей" із Тернополя.

Зазначимо, що конкурс має благодійну мету. Тому вся виручка від продажу квитків направиться на допомогу комусь із містян. Також окремо на вході до залу стояла благодійна скринька. Цього разу 21,5 тисяч гривень вдалося зібрати на лікування місцевої школярки Олі Тупоти.

Чвертьфінал золотоніської відкритої "Ліги Сміху" відбудеться 7 червня. Саме там публіка побачить у справі вже й зіркових тренерів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, хлопець із Золотоноші на всю країну прославився перемогою на дизайнерському шоу.

Ми не набридаємо. У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

«Подаруй світло Харкову»: на Черкащині вже підготували перший транш підтримки

«Подаруй світло Харкову». Вантаж під такою назвою формують на Черкащині. Область долучилася до підтримки незламного Харкова, який щодня потерпає...

На Дніпровській водоочисній станції оновлюють фільтри

«Черкасиводоканал» продовжує проводити роботи із удосконалення технологічних процесів підприємства. Про це повідомляє Черкаська міська рада. Зараз на Дніпровській водоочисній станції...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x