НовиниПівсотні підприємств просять міську раду надати їм пільги на...

Півсотні підприємств просять міську раду надати їм пільги на землю

-

- Advertisment -

Сьогодні на сесії міської ради депутати відмовили у наданні пільг по сплаті земельного податку у 2015 році КП "Черкасиінвестбуд", ДП НВК "Фотоприлад" та КП "Черкасиелектротранс".

Про це vikka.ua повідомили у прес-службі Черкаської міської ради.

Директор департаменту фінансової політики Черкаської міської ради Наталія Джуган пояснила, що таке рішення було ухвалене у відповідності до нових змін Податкового законодавства.

"Податковими нововведеннями забороняється міським радам встановлювати якісь пільги окремим підприємствам по сплаті земельного податку. Тому міська рада, ухвалюючи таке рішення, діє виключно у межах податкового законодавства", – наголосила Наталія Джуган.

За її словами, з початку року до департаменту фінансової політики надійшло близько 50 подібних звернень з проханнями надати відповідні знижки у сплаті земельного податку і усім їм в розрізі податкового законодавства було відмовлено.

Разом з тим, сьогодні на сесії міський голова Сергій Одарич доручив керівникам департаментів надати власні пропозиції щодо вирішення таких ситуацій. Зокрема, у разі крайньої необхідності при перегляді бюджету передбачити кошти на компенсацію оплати земельного податку тим комунальним підприємствам, які, дійсно, не мають можливостей його сплатити. Тобто провести своєрідні "взаємозаліки" у межах бюджету.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Ділитися життям: у Черкасах відзначили найактивніших донорів (ВІДЕО)

Ділитися життям. Документальний фільм під такою назвою презентували у Черкасах з нагоди Всесвітнього дня донора. Відеострічка розповідає про донорів...

На Черкащині рятувальники витягли з води автомобіль: в салоні було тіло жінки

15 червня до Служби порятунку від місцевих жителів надійшло повідомлення, що на території однієї з баз відпочинку села Коробівка...

Цікаве:

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...

Ювелірні вироби як інвестиція: що потрібно знати

Економічна ситуація у світі не характеризується стабільністю, тому виникає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x