НовиниЧеркащинаПісні відомого черкащанина "поставили на ноги" підлітка із ДЦП...

Пісні відомого черкащанина "поставили на ноги" підлітка із ДЦП (Відео)

-

- Advertisment -

Пісні відомого співака із Черкащини Олега Винника зробили справжнє диво. Завдяки ним піднявся на ноги 16-річний Євген, якому лікарі поставили невтішний діагноз.

У цілющу властивість пісень виконавця повірив не тільки хлопець, а і його мама. Про це йдеться у передноворічному випуску "Говорить Україна".

Так, 38-річна Ольга Носко проживає у Одесі разом із чоловіком, сином та маленькою донькою. У 22 роки вона вперше народила. І одразу після пологів у неї почалася тримала боротьба за життя свого первістка Євгена.

"Ми пройшли дуже великий період після народження. Це були реанімації, лікарні. Нам сказали, що тут немає шансів і що наша дитина – це рослина. Тоді мій чоловік сказав: ми разом, ми сім’я, ми впораємося і все у нас буде добре", – зауважує Ольга.

З того часу її життя почало новий відлік. Жінка повністю присвятила себе синові та протягом 16 років його життя завжди була поруч. Попри невтішні прогнози лікарів, які одностайно заявляли, що Євген ніколи не стане на ноги, Ольга продовжила вірити в диво і воно сталося завдяки Олегові Виннику.

"Три роки тому ми їхали разом в машині і Женя випадково почув пісню "Щастя" Олега Анатолійовича. Тоді син запитав хто виконує цю пісню. Я йому сказала і з того часу він дуже зацікавився та почав слухати пісні Винника", – розповіла мама Євгена.

Хлопець зробив перші в життя кроки, коли почав слухати пісні Олега Винника. Він вчився стояти, робив перші кроки, слухаючи їх. У нього з’явилися сили, бажання та мотивація до тренувань. І після довгої роботи над собою Євген почав ходити. Його мама переконана, що це сталося завдяки пісням Олега Винника. Переконаний у цьому і сам хлопець.

 

Як повідомляв сайт vikka.ua, відомий черкасець підтримав товариша-музиканта, якого підозрюють у вбивстві журналіста.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Шкільні ліги на Черкащині: районний етап змагань перетнув екватор

На Черкащині розпочався третій тиждень районного етапу національного проекту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОВА. Змагання...

У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я (ВІДЕО)

Стійкість молоді – сила нації. У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я. Інформує ВІККА. Важливо підтримувати...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x