додому Новини Черкащина Після відкриття центрального фонтану у Смілі, чоловік помив у ньому радіатор

Після відкриття центрального фонтану у Смілі, чоловік помив у ньому радіатор

0

На виконкомі у Смілі обговорювали ставлення смілян до рідного міста, про те, що до європейських цінностей і високої культури їм ще далеко. Приміром, відразу після відкриття центрального фонтана, поліція затримала чоловіка, який не посоромився мити радіатор у міському фонтані. Про це пише "Сміла.ua".

Начальник інспекції з благоустрою, екології та забудови міста Олександр Яценко попросив свідомих смілян повідомляти міську раду про випадки утворення стихійних сміттєзвалищ, скупчення та паління сміття. Інспекція у складі 4 штатних одиниць не в змозі слідкувати за порядком у 70-тисячному місті.

Член виконкому Віктор Овчаренко висловив думку, що потрібно збільшити адміністративні штрафи, запровадити громадські роботи і жорсткіше карати тих, хто смітить на вулицях міста і псує громадське майно. У міському парку щовечора крадуть вазони з квітами, руйнують клумби, смітять під лавками навіть матусі з дітьми.

Члени виконкому обговорили, що добре було б публічно повідомляти прізвища порушників і не приховувати їхні злочини проти громади.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Смілі ймовірно нетверезий чоловік влаштував стрілянину.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version