додому Новини Черкащина Після трагедії в одеському таборі у закладах Черкащини перевірять стан протипожежної безпеки

Після трагедії в одеському таборі у закладах Черкащини перевірять стан протипожежної безпеки

0

Протипожежну перевірку проведуть в усіх освітніх та медичних закладах області. Таке доручення дав очільник області Юрій Ткаченко на виїзному засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Заклади освіти, охорони здоров’я та соціальної сфери перевірять на дотримання правил і заходів із пожежної безпеки. Служби ретельно контролюватимуть усунення виявлених недоліків. Працюватиме збірна спеціальна комісія у складі якої будуть рятувальники, правоохоронці та інших фахівців.

"Я попросив обласне управління ДСНС діяти максимально жорстко, посилити протипожежні заходи. Жодних компромісів бути не повинно. Якщо не буде реакції у відповідальних осіб на виявлені порушення, тоді буде реакція з нашого боку. Є чітка інструкція, правила та норми і всі вони мають бути дотримані. Трагедія, як в одеському таборі, не повинна повторитися ніколи й ніде", – зауважив очільник Черкащини.

Нагадаємо, в ніч на 16 вересня в Одесі сталася пожежа на території дитячого оздоровчого комплексу "Вікторія". У ній загинули троє дітей.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкаській школі затягують із ремонтом спортивного залу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version