НовиниЧеркасиПісля смертельної ДТП жителі Черкас просять встановити відбійники

Після смертельної ДТП жителі Черкас просять встановити відбійники

-

- Advertisment -

На перехресті вулиць Чорновола та Надпільної, що в Черкасах, просять встановити відбійники та лежачі поліцейські. Відповідну петицію зареєстрував на сайті Черкаської міської ради черкащанин Дмитро Папуша.

«За статистикою на цьому перехресті відбулося дуже багато аварій. Ці дві вулиці являються головними згідно правил дорожнього руху і не кожен водій на це звертає увагу тому що окрім знаків на стовпах більше нічого немає. Також звертаю увагу що на цьому перехресті дуже часто при ДТП автомобілі вилітають на зони для пішоходів (де вони стоять очікують світлофор), через це можуть загинути невинні люди та діти», – написав чоловік у петиції.

Він просить терміново по вулиці Чорновола встановити лежачі поліцейські, а також на перехресті в пішохідних зонах встановити відбійники для захисту пішоходів.

Нагадаємо, що 22 листопада на перехресті Надпільної та Чорновола сталася смертельна ДТП.  Зіштовхнулися дві автівки. Три особи медики екстренки доправили до лікарні. У двох людей виявили черепно-мозкові травми, а 39-річний пасажир з авто Daewoo з політравмою помер у приймальному відділенні лікарні. Він був у важкому стані, скаржився на біль у грудній клітці. Окрім множинних травм, у нього діагностували гострий коронарний синдром (інфаркт).

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x