НовиниЧеркащинаПісля нетверезої бійки у Лисянці заговорили про серійного збоченця

Після нетверезої бійки у Лисянці заговорили про серійного збоченця

-

- Advertisment -

Опинився на лікарняному ліжку з розтрощеною головою. Так закінчилось для лисянчанина розпивання оковитої спільно земляком. Втім, жителі селища впевнені: перед тим, як нанести своїй жертві тілесні ушкодження, кривдник домагався чоловіка ще й сексуально. Про це з посиланням на місцевого активіста пишуть "Вісті Черкащини"

За відмову задовольнити його інтимні забаганки нетверезий 42-річний житель Лисянки, який напередодні повернувся з заробіток у Польщі, зламав на голові 35-річного чоловіка два топорища. Останній отримав травми голови і був госпіталізований до Лисянської ЦРЛ. Інцидент трапився ще 27 жовтня, однак розголосу у соцмережі, завдяки аматорському відео активіста, набув кілька днів тому. У ролику сусіди постраждалого розповідали пікантні подробиці події. Кажуть: кривдника уже давно підозрюють у нетрадиційних сексуальних вподобаннях, від яких потерпали місцеві чоловіки. Розповідають і про серію грубих "залицянь", і про вчинене насильство. Втім до правоохоронців ніхто із ймовірних жертв не звертався.

У поліції кореспондентам vikka.ua підтвердили лише факт бійки між чоловіками. Однак ані від потерпілого, ані від свідків жодних заяв про домагання та насильство сексуального характеру не надходило. То ж кривднику вже оголошено про підозру у вчиненні правопорушення за ст.122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Нині, поки триває слідство, той знаходиться під домашнім арештом.

Як повідомляв сайт vikka.ua, чоловіка, який викрав ноутбук у черкаському кафе, затримали.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x