НовиниЧеркащинаПісля нетверезої бійки у Лисянці заговорили про серійного збоченця

Після нетверезої бійки у Лисянці заговорили про серійного збоченця

-

- Advertisment -

Опинився на лікарняному ліжку з розтрощеною головою. Так закінчилось для лисянчанина розпивання оковитої спільно земляком. Втім, жителі селища впевнені: перед тим, як нанести своїй жертві тілесні ушкодження, кривдник домагався чоловіка ще й сексуально. Про це з посиланням на місцевого активіста пишуть "Вісті Черкащини"

За відмову задовольнити його інтимні забаганки нетверезий 42-річний житель Лисянки, який напередодні повернувся з заробіток у Польщі, зламав на голові 35-річного чоловіка два топорища. Останній отримав травми голови і був госпіталізований до Лисянської ЦРЛ. Інцидент трапився ще 27 жовтня, однак розголосу у соцмережі, завдяки аматорському відео активіста, набув кілька днів тому. У ролику сусіди постраждалого розповідали пікантні подробиці події. Кажуть: кривдника уже давно підозрюють у нетрадиційних сексуальних вподобаннях, від яких потерпали місцеві чоловіки. Розповідають і про серію грубих "залицянь", і про вчинене насильство. Втім до правоохоронців ніхто із ймовірних жертв не звертався.

У поліції кореспондентам vikka.ua підтвердили лише факт бійки між чоловіками. Однак ані від потерпілого, ані від свідків жодних заяв про домагання та насильство сексуального характеру не надходило. То ж кривднику вже оголошено про підозру у вчиненні правопорушення за ст.122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Нині, поки триває слідство, той знаходиться під домашнім арештом.

Як повідомляв сайт vikka.ua, чоловіка, який викрав ноутбук у черкаському кафе, затримали.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У селі на Черкащині згоріла хата. Причина – порушення правил безпеки

15 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Малий Ржавець Степанецької територіальної громади виникла пожежа...

Директори черкаських шкіл зняли кліп для випускників

Директори черкаських закладів загальної середньої освіти привітали випускників зі святом та записали відеосюрприз. Про це пишуть на сторінці Департаменту...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x