додому Новини Кримінал Пильний поліцейський поза службою не дав втекти крадію із Золотоноші

Пильний поліцейський поза службою не дав втекти крадію із Золотоноші

0

Інспектор сектору реагування патрульної поліції Золотоніського відділу поліції Олександр Худоба виконав свій професійний обов’язок і поза службою. Він не дав втекти правопорушнику, який обікрав місцевий магазин.

Ситуація трапилась вночі, 3 вересня, у місті Золотоноша, інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Після чергування о другій годині ночі поліцейський повертався додому і звернув увагу на припаркований автомобіль Daewoo Lanos біля піцерії на вулиці Шевченка.

Транспортний засіб викликав певні підозри в поліцейського з п’ятирічним досвідом роботи, через що добре запам’ятав державний номерний знак.

Уже за п’ятнадцять хвилин Олександр побачив це авто біля свого будинку.

Він виглянув у вікно, коли почув шум із продуктового магазину навпроти і став очевидцем, як із приміщення, тримаючи щось у руках, вибіг чоловік у капюшоні, сів до автомобіля і швидко поїхав із місця.

Поліцейський зрозумів – сталося пограбування й миттєво зорієнтувався в ситуації.

Він передав інформацію та орієнтування на транспортний засіб черговим екіпажам сектору реагування патрульної поліції Золотоніського відділу поліції ГУНП у Черкаській області, а також колегам, які несли службу на стаціонарних постах у Золотоноші.

Поліцейські зупинили Daewoo Lanos й затримали чоловіка, якого підозрюють у крадіжці, поєднаній із проникненням у житло чи інше приміщення.

Під час огляду слідчі виявили та вилучили грошові кошти вкрадені з магазину і, як пізніше з’ясувалося, із піцерії.

За фактом крадіжки розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 185 ККУ. Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Розслідування триває.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в Умані місцевий пограбував хасида.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version