НовиниПідсолоджування черкаських виборців стає тенденцією

Підсолоджування черкаських виборців стає тенденцією

-

- Advertisment -

Спостерігачі ОПОРИ перед великодніми святами зафіксовали роздачу пасок від потенційного кандидата в міськраду Станіслава Лукирича.

Зокрема, агітатори ходили по одному з районів міста та роздавали перехожим пакети з привітальними листівками та пасхами. Коли спостерігач ОПОРИ запитав про те, хто такий Станіслав Лукирич, агітатор відповів, що у листівці є вся необхідна інформація, хоча на ній було лише привітання зі святами. Додаткової інформації про Станіслава Лукирича знайти не вдалося.

Нагадаємо, що це не перший подібний випадок. Так, опорівцями було зафіксовано роздачу інформаційних матеріалів та пасок від потенційного кандидата на посаду міського голови та голови Черкаської обласної партійної організації ВО "Батьківщина" Анатолія Бондаренка.

В ОПОРІ нагадують, що відповідно до Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів", статті 47, пункту 2: "…кандидати на посаду сільського, селищного, міського голови мають право розпочати свою передвиборну агітацію з дня, наступного за днем прийняття відповідною територіальною виборчою комісією рішення про реєстрацію кандидатів у депутати, кандидатів на посаду сільського, селищного, міського голови".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x