НовиниПідприємство привласнило 3 мільйони, за які мали відремонтувати дороги...

Підприємство привласнило 3 мільйони, за які мали відремонтувати дороги у Черкасах

-

- Advertisment -

За фактом привласнення коштів та неналежного ремонту доріг у Черкасах зареєстровано кримінальне провадження. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі прокуратури Черкаської області.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах).

З’ясовано, що у вересні 2014 року між департаментом ЖКК та приватним товариством укладено угоду про надання послуг з поточного ремонту вулично-дорожньої мережі. На ремонт автошляхів підприємству було виділено майже 3 млн грн.

Згідно угоди підрядник гарантував можливість експлуатації шляхів після надання ним послуг терміном не менш як однин рік з моменту підписання актів.

Проте випробуванням виробок асфальтобетону встановлено, що за всіма зразками асфальтобетонна суміш не відповідає вимогам ДСТУ та має низьку якість.

Крім того, неналежний стан асфальтобетонного покриття вулично-дорожньої мережі, де послуги надано вказаним товариством в межах вказаної угоди, підтверджується актом обстеження ВДАІ міста Черкаси.

Це означає, що службові особи товариства, зловживаючи своїм становищем та використовуючи неякісні матеріали, заволоділи бюджетними коштами та завдали бюджету міста збитків в особливо великих розмірах.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Пожежа в Черкасах: рятувальники евакуювали двох людей

9 травня на вулиці Смілянській, виникла пожежа на 5-му поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Як у Черкасах роздавали корм хвостатим переселенцям (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У Черкасах біля одного із ТРЦ міста роздавали корм для хвостатих переселенців. Це коти і собаки, господарі яких не...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x