НовиниЧеркащинаПідприємство-клон Придніпровської СУБ у Черкасах змінило власника

Підприємство-клон Придніпровської СУБ у Черкасах змінило власника

-

- Advertisment -

Віднині керівником і єдиним засновником ПП "Придніпровська СУБ" є Анатолій Пацьора. У минулому він працював сержантом міліції.

Нагадаємо, що засновниками ПП "Придніпровська СУБ" (клона КП "Придніпровська СУБ") були Віталій Танюк (син на той час керівника комунального підприємства) і Марія Бінусова (на той час начальник абонентського відділу КП "Придніпровська СУБ").

Після трагічної загибелі депутата міської ради Михайла Бінусова Сергій Танюк був переведений на посаду радника, з 12 жовтня – заступника керівника департаменту ЖКК. Марія Бінусова ж очолила комунальне підприємство.

Зміна керівника і засновника відбулася в період вересня-жовтня. Новим директором став Анатолій Пацьора. Він є міліціянтом-пенсіонером.

"Свою службу в ОВС я розпочав у 1983 році на посаді міліціонера з охорони Московського метрополітену, а вже в Державну службу охорони прийшов у 1986 році, тоді вона називалась позавідомча охорона. Працював у місті Києві на посаді молодшого інспектора служби охорони, а також здійснював охорону майна в Чорнобильській зоні. В місто Черкаси я приїхав в 1992 році, тут працював в окремому батальйоні міліції водієм чергової частини та згодом міліціонером-водієм спецпідрозділу міліції охорони "Титан", – розповідає Анатолій Пацьора.

Як повідомляв сайт vikka.ua, звільнений з посади керівник СУБу стане радником мера Черкас.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x