НовиниПідприємство більше не співпрацюватиме із фірмою, працівники якої причетні...

Підприємство більше не співпрацюватиме із фірмою, працівники якої причетні до побоїща на Черкащині

-

- Advertisment -

Підприємство "Агроко" більше не співпрацюватиме із фірмою, працівники якої причетні до побоїща, що сталося в у ніч на 31 липня, в селі Мельники Чорнобаївського району, повідомляє "ІнфоМІСТ".

"Це – не наша охорона. В нас був підписаний договір з компанією. До робітників цієї компанії приїхали знайомі. Вони добре випили. Виник конфлікт із місцевими жителями – молодими хлопцями. Десь, можливо, й через дівчат місцевих посперечалися. Зрештою на побутовому ґрунті сталася бійка, наслідком якої стало те, що хтось дістав зброю. Були постріли, хтось когось вдарив – дісталося і одним, й іншим. Мені прикро, що люди, яких ми наймали на охорону наших виробничих об’єктів, опинися втягнутими у цей конфлікт, і замість того, щоб виконувати службові обов’язки і поводитися гідно, пили горілку", – зауважив власник підприємства Ігор Потапенко.

2 липня Ігор Потапенко вже встиг зустрітися із місцевими жителями. Каже, що вибачився перед ними і гарантував, що надалі подібних інцидентів не повторюватиметься.

"На сьогодні порушено кримінальне провадження. У межах розслідування цих людей розшукують, тому що вони навіть не є співробітниками тієї компанії, яку ми найняли. Я розумію обурення людей. Я тут живу-працюю і ціную хороші стосунки з місцевими жителями. Прикро, що звернув на все це увагу запізно. Можу запевнити, що людей зі зброєю тут більше не буде! Це те, що я сьогодні пообіцяв. Далі справа за правоохоронцями – знайти цих людей. А ми будемо контролювати" , – додає власник "Агроко".

Нагадаємо, у суботу ввечері в мельниківському закладі "Гостинний дворик" сталася сутичка між представниками охоронної фірми, а також місцевими жителями. Перші навіть застосували зброю. У підсумку постраждали 9 людей, 5 з яких – госпіталізовані.

Як розповіли у прес-службі ГУ НП у Черкаській області, на сьогодні за цим фактом нікого не затримано. Слідство триває.

Як повідомляв сайт vikka.ua, через конфлікт із сусідами черкащанка втрапила на лікарняне ліжко.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах водійка врізалася в припарковане авто

Учора, близько 16-ї години, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Хрещатик за участі трьох автомобілів....

День Вишиванки у центрі Черкас — як це було (ФОТОРЕПОРТАЖ)

З нагоди Дня Вишиванки черкащани зібралися у сквері Юність, вдягнені у національний одяг. Тут влаштували мистецькі виставки, музичні та...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x