НовиниЧеркащинаПідприємство-банкрут ледь не завдало Смілі мільйонних збитків (ФОТО)

Підприємство-банкрут ледь не завдало Смілі мільйонних збитків (ФОТО)

-

- Advertisment -

СБУ на Черкащині попередила незаконне відчуження комунального майна, що належить до енергетичної інфраструктури регіону. Про це інформує пресслужба управління СБУ в Черкаській області.

Уповноважений державою ліквідатор збанкрутілого підприємства незаконно виставив на торги комплекс електричних мереж міста Сміла. Посадовець подав до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України підроблені дані. До складу цілісного майнового комплексу підприємства-банкрута зловмисник включив електричні мережі та обладнання, що знаходиться у комунальній власності і входить в єдину систему енергетичного забезпечення міста.

У випадку здійснення цієї оборудки, за оцінками експертів, громаді міста було б завдано економічних збитків на більше ніж два мільйони гривень. Крім того, такі дії могли б призвести до порушення сталого функціонування енергетичної системи міста. У межах відкритого кримінального провадження на майновий комплекс накладено арешт.

Ліквідатору державного підприємства оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 365-2 Кримінального кодексу України, вирішується питання про обрання фігуранту справи запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин справи. Попередження незаконного відчуження проводилося спільно зі слідчими Нацполіції під процесуальним керівництвом прокуратури.

Як повідомляв сайт vikka.ua, СБУ затримала на Черкащині диверсанта з Росії.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині викрили шахрая, який ошукав військовослужбовця ЗСУ

Провоохоронці викрили 31-річного шахрая, який привласнив понад 45 000 гривень військовослужбовця ЗСУ. Про це повідомляє пресслужба ГУНП України в...

У Черкасах зіштовхнулися Renault та Fiat (ФОТО)

Учора, близько 14-ї години, патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Симиренківській за участі автомобілів Renault...

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x