НовиниЧеркащинаПідприємець-земляк мера Черкас відремонтував дорогу в Соснівці "переднім числом"

Підприємець-земляк мера Черкас відремонтував дорогу в Соснівці "переднім числом"

-

- Advertisment -

Підприємець ФОП Дробот із Лисянки – малої батьківщини міського голови Черкас Анатолія Бондаренка виконав ремонт дороги по вулиці Мечникова, і лише по завершенню робіт оформив договір на їх виконання. Про це пише видання "Кропива".

Ремонт лише третини всієї протяжності вулиці обійшовся у 1 млн 451 тис. грн, з яких проектні роботи затягнули на 69 тис. грн.

"Ані договору на проектні роботи вартістю 69 тис. грн, які були виконані та оплачені наприкінці минулого року ТОВ "ПБК-Водпроект", ані договору на, власне, сам капітальний ремонт з ФОП Дробот В.Д. вартістю 1 млн 382 тис. грн, який був оплачений наприкінці липня, на порталі державних закупівель "Прозорро" не оприлюднено", – пише видання.

Обидві угоди укладалися поза проведенням конкурсу як допорогові закупівлі, однак інформація про їх публікацію на порталі "Прозорро" є обов’язковою.

Фактично роботи з капітального ремонту вулиці Мечнікова на ділянці від вулиці Золотоніська до вулиці Геронимівська (протяжність 355 метрів) проводилися у травні цього року. Загальна площа відремонтованої ділянки вулиці складає орієнтовно 1600 кв. м.

Згідно з платіжкою за виконані роботи, міський департамент ЖКК уклав договір із ФОП Дробот 23 травня цього року. Хоча новий відрізок дороги був зданий ще 20 травня.

За даними витягу з реєстру фізичних осіб-підприємців, Дробот Володимир Дмитрович зареєстрований у Лисянці. У 2009 році припинив підприємницьку діяльність, однак у серпні 2016 року знову зайнявся підприємництвом.

Від редакції: у той час, як наближений до мера підрядник капітально ремонтує дорогу в елітній частині Соснівки, де не так давно ділили землю під майбутню забудову владці, без ремонту залишається чимало інших доріг міста. Зокрема й бульвар Шевченка, частину якого досі не відремонтували, та вулиця Героїв Холодного Яру, на повноцінний ремонт якої цьогоріч не знайшли коштів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, мер Черкас вирішив задовольнити потреби деяких депутатів посадами.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Помутніння неба та «брудні дощі»: на Черкащину принесло пил із Сахари

На Черкащині наразі спостерігається помутніння неба та дощі, які можуть забруднити автомобілі та одяг. Це через транспортування пилу з...

На Звенигородщині прощатимуться із загиблим захисником

Сьогодні, 24 квітня, мешканці Звенигородки зберуться, щоб провести в останню путь військового Олега Харитоненка. Про це повідомили у пресслужбі...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x