НовиниЧеркащинаПідприємець і близький друг своєї жертви: що відомо про...

Підприємець і близький друг своєї жертви: що відомо про вбивцю депутата Гури

-

- Advertisment -

Микола Гончар, який напередодні розстріляв депутата обласної ради Сергія Гуру, був близьким другом своєї жертви. Раніше в місцевих ЗМІ з’явилась інформація, нібито нападник раніше працював охоронцем у загиблого депутата. Насправді ж, їх стосунки були досить довірливими і до останнього залишались такими. Про це vikka.ua стало відомо з власних джерел.

Офіційно Микола Гончар є приватним підприємцем, має свою точку на оптовій базі. Однак ще на початку 2017 року його ім’я фігурувало в резонансному розслідуванні видання "Кропива". Мова йшла про розподіл земельних ділянок у Соснівці та їх реєстрацію на підставних осіб. Саме він за договором купівлі-продажу отримав право власності на одну з п’яти скандальних ділянок. Подейкують, чоловік був наближений до міського голови Черкас, тому  і став учасником скандального земельного переділу.  

Дивує також той факт, що біля місця вчорашної пригоди опинилась і дружина Миколи Гончара. Саме її видно на відео, зафільмованому очевидцями події після штурму будівлі: жінка кидалась до свого непритомного чоловіка, незважаючи на стримування полісменів. Напрошується висновок, що вона знала, куди і з якою метою збирається її чоловік. Тому, ймовірно, особисті мотиви і непорозуміння могли стати вирішальними у цій ічторії.

Наразі ж поки не оприлюднено жодної офіційної версії вбивства. За фактом пригоди відкрито кримінальне провадження. Хід розслідування взято під контроль прокуратури Черкаської області. Однак, якщо слідство знайде докази причетності до пригоди саме Миколи Гончара, який досі перебуває у лікарні, чоловіку загрожуватиме від 10 до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, лікарі розповіли про стан учасника стрілянини в Черкасах.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x