НовиниЧеркащинаПідприємці просять дозволу торгувати непродовольчими товарами на ринках Черкас

Підприємці просять дозволу торгувати непродовольчими товарами на ринках Черкас

-

- Advertisment -

Місцева комісія з питань техногенно-економічної безпеки та надзвичайних ситуацій розглянула питання про роботу суб'єктів господарювання з продажу непродовольчої групи товарів на території ринків у Черкасах.

З відповідним листом до міської влади звернулися представники профспілки підприємців "Солідарність", інформує пресслужба міськради.

"Враховуючи санітарно-епідемічний стан у Черкасах, просимо розглянути питання надання дозволу суб'єктам господарювання з продажу непродовольчої групи товарів на території ринків за умови забезпечення виконання протиепідемічних заходів на період карантину, як це вже прийнято в багатьох містах України, таких, як Суми, Чернігів, Луцьк, Івано-Франківськ, Хмельницький, Одеса та інших. Навіть в тих, де захворюваність на COVID-19 значно більше, чим в Черкасах, наприклад, в місті Дніпро", – йдеться у листі.

Як зазначили під час засідання представники держпродспоживслужби, постановою Кабміну №343 дозволено торгувати непродовольчими товарами лише в магазинах та ТРЦ. Речові ринки до переліку закладів, яким дозволено віновити роботу, не увійшли.

Голова профспілки "Солідарність" Ольга Ракова зазначила, що це планомірне вбивання малого бізнесу.

Після засідання заступник міського голови Ігор Волошин разом із підприємцями зустрівся із головою Черкаської ОДА Романом Боднаром. Під час зустрічі останній пообіцяв, що обласна комісія з питань ТЕБ і НС у найкоротші терміни ухвалить відповідне рішення, на основі якого зможе ухвалити своє рішення місцева комісія, і підприємці на ринках Черкас зможуть торгувати непродовольчими товарами.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині виявили ще два випадки коронавірусу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x