НовиниПідприємці Черкаської області можуть придбати електроенергію в YASNO на...

Підприємці Черкаської області можуть придбати електроенергію в YASNO на спеціальних умовах*

-

- Advertisment -

З 1 січня 2021 року електроенергію за вільними цінами мають купувати підприємства малого та середнього бізнесу з договірною потужністю понад 50 кВт. З нового року ця категорія споживачів вже не буде отримувати електроенергію на умовах універсальної послуги за регульованими державою тарифами та зможе вільно обирати нового постачальника.

Щоб заздалегідь підготуватися до нововведення, підприємці Черкаської області вже зараз можуть обрати своїм постачальником електроенергії YASNO (ТОВ «Київські енергетичні послуги») зі спеціальною ціною на перші 4 місяці співпраці.

Укласти договір з постачальником можна дистанційно на сайті або в енергоофісі YASNO для корпоративних клієнтів у Черкасах за адресоюбул. Шевченка, 336.

Під іменем YASNO об’єднані продукти та послуги компаній з постачання електроенергії, природного газу, рішень з енергоефективності та електромобільності. YASNO є надійним партнером для понад 80 тис бізнес-клієнтів та 3,5 млн домогосподарств в Україні.

«Нашим пріоритетом в обслуговуванні клієнтів є максимальна цифровізація та розвиток онлайн-сервісів. Ми створили умови, щоб наші партнери могли вирішити питання з електропостачальником швидко та зручно, не виходячи з офісу або з дому. Бізнес-клієнти мають доступ до Особистого кабінету, де можна отримувати рахунки та вести електронний документообіг. Інформаційну підтримку надають спеціалісти окремої лінії контакт-центру та персональні менеджери. Ми також відкрили новий енергоофіс у Черкасах, куди клієнти можуть звернутися за потреби в очній консультації щодо зменшення витрат на електроенергію», – сказав директор з продажів та обслуговування клієнтів YASNO Євген Бушма.

Для нових клієнтів YASNO забезпечує спрощену процедуру укладання договору та надає допомогу на кожному етапі: від підготовки пакету документів до врегулювання відносин з оператором системи розподілу, до мереж якого підключені об′єкти клієнта.

Щоб розпочати співпрацю з YASNO та скористатися спеціальними умовами на перші 4 місяці:

підприємці можуть зателефонувати за номером 0-800-50-323-7

або заповнити форму на сайті, обравши регіон розташування бізнесу «Черкаська область» та розділ Електроенергія / Замовити послугу.

Персональні менеджери YASNO допоможуть підготувати необхідні документи для укладення договору про постачання електроенергії.

Довідка:

YASNO – постачальник електроенергії, газу, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надає послуги для 3,5 млн українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Харківській та Черкаській областях. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня та розвиває онлайн-обслуговування. Для зменшення витрат клієнтів на енергію постачальник пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.

*Іміджева інформація

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x