НовиниЧеркащинаПІДПИСИ ЧЕРКАЩАН ПРОТИ ПІДВИЩЕННЯ ЦІНИ НА ГАЗ ВЖЕ У...

ПІДПИСИ ЧЕРКАЩАН ПРОТИ ПІДВИЩЕННЯ ЦІНИ НА ГАЗ ВЖЕ У ПРЕМ’ЄРА (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман сьогодні отримав коробку із підписами українців проти підвищення ціни на газ. Сотні аркушів під час Години Уряду йому передали представники партії "Наш край". Серед них і голова обласного осередку партії Анатолій Нужний.

Протягом двох місяців по всій Україні тривала кампанія "Ні — підвищенню ціни на газ!". За цей час  активісти та волонтери зібрали понад мільйон підписів громадян, які вимагають від влади не підвищувати ціну на українське "блакитне паливо". Партійці від "Нашого краю" сьогодні принесли до парламенту кілька із 50 коробок із підписами, а одну із них – вручили Прем’єру. 

"На Черкащині зібрали понад 20 тисяч підписів. Паралельно акція тривала в Черкасах і майже по всіх районах області. У багатьох черкащан уже уривається терпець, бо ж скільки можна підвищувати тарифи. Якщо люди вже нині не мають чим сплачувати комунальні послуги, то що говорити про черговий стрибок ціни. Черкащани обурені і ми сьогодні показали, що не просто збирали підписи. Ми привезли і вручили Гройсману думки пересічних українців, до яких він зобов’язаний дослухатися! – каже голова Черкаської обласної організації Анатолій Нужний.

В обласній організації партії переконані: якби кампанія "Ні – підвищенню ціни на газ" тривала довше, то підписів обурених черкащан було б значно більше. Найактивніше свою позицію висловили жителі Черкас, Черкаського, Смілянського, Лисянського, Тальнівського, Чорнобаївського, Корсунь-Шевченківського, Чигиринського районів.

У "Нашому краї" неодноразово наголошували, що МВФ підкладає Україні "газову свиню"! Вимога Фонду підвищити ціни на український газ до рівня іноземного може призвести до соціальної та комунальної катастрофи. Адже більшість українців не потягнуть такі ціни – бо зарплати та пенсії у них зовсім не європейські.

"Люди розуміють, що від підвищення ціни виграють тільки газові компанії олігархів та їхні прислужники у "Нафтогазі", які понавиписували собі мільярд гривень премій та ще й закуповують за народний рахунок Айпади і фітнес-трекери. Під час акції я об’їздив багато районів і сіл Черкащини, люди розказували як вони зимують. Вугілля не купиш, бо його просто немає. Доводиться опалювати дровами, але вони швидко згорають та й дають тепло недовго. Люди топлять шкаралупою горіхів, кукурудзяними качанами або ж перебираються у літні кухні. Але ж це – не вихід! – каже Анатолій Нужний.  

"Наш край" вимагає від Уряду негайно припинити цей газовий безлад. Рішення просте: нехай ціна для українців за український газ буде українською, а не європейською. Бо щоб зробити європейську ціну на газ, слід зробити людям спочатку європейські зарплати та пенсії.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Наш край" ініціює відставку керівництва "Нафтогазу".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Пішов із життя відомий черкаський тренер

Пішов із життя видатний тренер-викладач із боксу Віктор Андрійович Кіхтенко, який присвятив своє життя розвитку цієї спортивної галузі. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x