НовиниСпортПідписантів петиції щодо звільнення директора водоканалу мер Золотоноші запрошує...

Підписантів петиції щодо звільнення директора водоканалу мер Золотоноші запрошує на суботник

-

- Advertisment -

Міський голова Золотоноші Віталій Войцехівський прокоментував появу петиції щодо звільнення з посади директора КП "Міський водоканал" Сергія Кузнєцова, котра вже назбирала необхідну кількість голосів. Про це повідомляє видання "Золотоноша".

Нагадаємо, з’явилася петиція 22 травня на порталі Єдиної системи місцевих петицій за авторством жителя Золотоноші Бориса Даценка. У своїй скарзі той посилався на негаразди в місті, одіозність комунальника, його марнотратство та недбале господарювання.

За переконаннями мера Золотоноші, висловлювати своє невдоволення роботою будь-кого з посадовців чи керівників комунальних підприємств жителі міста мають повне право. І це право використовується вільно. Хоча й нарікає на те, що останнім часом користуються ним в більшості своїй ті, хто володіє великою кількістю вільного часу, зовсім не бажаючи вносити бодай якийсь конструктив до життєдіяльності міста.

"Автор вказаного документа – не лише екс-командир військової частини, а й тепер вже колишній керівник ОСББ, сусід Сергія Кузнєцова. Чому колишній – це питання до мешканців будинку, які відправили того "у відставку". В цьому й причини слід шукати в першу чергу. При чому, питання тут варто ставити не стільки членам ОСББ, скільки правоохоронцям, адже історія з набуттям автором петиції права керівництва об’єднанням має дуже багато цікавих моментів, – коментує міський голова".

Як зазначає Войцехівський, судячи з підписів, які так довго збирали, людей таки турбує доля Золотоноші, її благоустрій та зовнішній вигляд. З цієї нагоди запрошує підписантів на суботник за участі посадовців, яка відбудеться цієї п’ятниці, 18 серпня, о 12:00 в центральній частині міста (збір біля міської ради).

"Думаю, не зайвим буде доводити свою активну позицію та любов до міста не лише дописами в мережі, а участю хоча б в одній спільній справі. Особливо буду радий бачити громадян з дивними прізвищами, як "місто Чорнобривців" та "ОСББ Соборний", котрі дозволили набрати петиції "аж" 102 підписи, станом на 14 серпня, а також підписантів, що не проживають в Золотоноші", – зауважив посадовець.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасці просять навести лад в районі "Літака".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x