НовиниКриміналПідпалили чоловіка і знімали для Тік-ток: на Черкащині затримали...

Підпалили чоловіка і знімали для Тік-ток: на Черкащині затримали молодиків

-

- Advertisment -

Парубки підпалили одяг чоловіка та виклали відео до Інтернету. Потерпілий отримав легкі тілесні ушкодження. За фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє пресслужба поліції в Черкаській області.

8 лютого до Звенигородського районного відділу поліції із заявою звернувся 44-річний житель села Кобринова Гребля. Він розповів, що 5 лютого отримав легкі тілесні ушкодження у вигляді опіків внаслідок підпалу одягу.

За попередніми даними, чоловік разом із молодими парубками розпивав спиртні напої у підсобному приміщенні свого домоволодіння. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, чоловік заснув на підлозі. Тоді, парубки підпалили його одяг та знімали відео для соціальних мереж.

Під час проведення необхідних першочергових слідчих та оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до скоєння підпалу одягу потерпілого може бути причетним 20-річний місцевий житель.

Попередньо, за цим фактом в Єдиний реєстр досудових розслідувань внесені відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Наразі поліція встановлює повні обставини події, а також проводить відповідні експертизи за якими може бути визначено додаткову кваліфікацію та повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Збитків майже на 100 тис. грн: черкаські патрульні зупинили незаконний вилов риби

Черкаський водний патруль виявив чоловіка, який здійснив незаконний вилов риби. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області. Під час...

Продав згорток за 800 гривень: смілянина заарештували за торгівлю психотропами

Правоохоронці затримали та повідомили про підозру смілянину за фактом збуту особливо небезпечної психотропної речовини. Про це повідомляє пресслужба Черкаської...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x