НовиниЧеркащинаПідозрюваних у вбивстві Сергієнка відпустили під заставу

Підозрюваних у вбивстві Сергієнка відпустили під заставу

-

- Advertisment -

16 листопада в Соснівському суді міста Черкаси відбулося засідання, на якому обрали міру запобіжного заходу підозрюваним у вбивстві корсунського журналіста Василя Сергієнка, пише "Дзвін".

Так, ймовірному організатору викрадення та вбивства Вадиму Мельнику призначили заставу у 2 млн гривень. Віктору Горбенку, якого підозрюють у викраденні, побитті та катуванні – оголосили 800 тисяч гривень застави.

Після оголошення такого рішення активісти спробували не допустити негайного виконання рішення, адже підозрюваних правоохоронці розшукували по кілька років, тож, на думку активістів, звільнення під заставу може дати їм можливість утекти. Почалися жорсткі сутички, в наслідок яких постраждали депутати міської ради та активісти. Поліцією була розтрощена зала суду.

Після того, як суддів та підозрюваних було виведено з зали, активістів заблокували у приміщенні. Вочевидь, це було зроблено для унеможливлення блокування автозаку, яким вивозили підозрюваних із суду.

На місці також працювала слідчо-оперативна група поліції, яка раніше прибула до суду, заявивши про проведення слідчо-оперативних дій у приміщенні через те, що в ньому зараз скоюється злочин. У подальшому є ймовірність відкриття кримінального провадження.

Також варто зауважити, що стороною слідства та обвинувачення було поширено інформацію про нібито розгляд апеляції на ухвалу про заставу, яка відбудеться вже у понеділок.

Як повідомляв сайт vikka.ua, підозрюваних по справі Сергієнка залишили під вартою ще на 60 діб.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x