НовиниЧеркащинаПідозрюваних по справі Сергієнка залишили під вартою ще на...

Підозрюваних по справі Сергієнка залишили під вартою ще на 60 діб

-

- Advertisment -

Ще два місяці за гратами. Таке рішення напередодні прийняв Соснівський районний суд стосовно підозрюваних у справі корсунського журналіста Василя Сергієнка. Там напередодні пройшло чергове засідання суддівської колегії, передає видання "Вичерпно".

Захисники обвинувачуваних клопотали перед Фемідою про зміну запобіжного заходу з тримання під вартою на домашній арешт. Натомість їх підзахисні пообіцяли відвідувати всі судові засідання.

В ході засідання адвокат Віктора Горбенка зазначив: його підзахисний перебуває у СІЗО 3 роки, а за законом Савченко — 6.

"Найвища міра покарання для мого підзахисного 10 років позбавлення волі. Тобто він майже відсидів найвищий термін покарання".

Дружина загиблого журналіста Валентина Сергієнко виступила проти такого клопотання, адже вважає неправильним відпускати з-під варти навіть тих, хто підозрюється у викраденні, адже вони викрали і катували її чоловіка за гроші.

У свою чергу захисниця Максима Русіна, Валентина Завражина та Романа Недибалюка, зауважила, що її підзахисні не катували і не вбивали Сергієнка і в цьому на суді не зізнавалися.

Зрештою, суд не пристав на клопотання підозрюваних і продовжив їм термін тримання під вартою ще на 60 діб.

Нагадаємо, судова тяганина по справі Сергієнка триває вже понад три роки. Корсунського журналіста було викрадено з дому 4 квітня 2014 року, за кілька годин його тіло було знайдене в лісі з ознаками насильницької смерті. Нині на лаві підсудних шість підозрюваних.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в Черкасах продовжують розглядати резонансну справу вбивства журналіста. 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські піротехніки розміновують деокуповані території (ВІДЕО) 

Черкаські піротехніки продовжують розміновувати деокуповані території Херсонської та Миколаївської областей від вибухонебезпечних предметів. Про це повідомляють на сторінці Обласного...

На Золотоніщині нетверезий водій збив мотоцикліста

У селі Софіївка Золотоніського району сталася аварія, в якій зіткнулися автомобіль "ЗАЗ Таврія" і мотоцикл "KAWASAKI". Про це повідомляє...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x