НовиниЧеркащинаПідозрюваній у фатальній ДТП черкаській бізнес-вумен обрали запобіжний захід

Підозрюваній у фатальній ДТП черкаській бізнес-вумен обрали запобіжний захід

-

- Advertisment -

29 січня підозрюваній у вчиненні смертельної ДТП, черкаській бізнесменці Любові Савченко таки обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. Про таке рішення апеляційної Феміди vikka.ua стало відомо з власних джерел.

Сторона обвинувачення просила Феміду про цілодобовий домашній арешт для підозрюваної. Однак клопотання прокурорів судді Апеляційного суду Черкаської області задовольнили частково, ухваливши взяти з Любові Савченко особисті зобов’язання. Відтак, колишня депутатка облради не може нікуди виїжджати без дозволу слідчих та зобов’язується повідомляти про можливу зміну місця роботи. Обрана міра запобіжного заходу діятиме місяць: до 27 лютого.

Нагадаємо, 17 червня 2018 року автомобіль "MERCEDES-BENZ", яким керувала Любов Савченко, рухаючись по автодорозі "Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань" з порушенням Правил дорожнього руху, від м. Черкаси в напрямку м. Сміла, здійснив наїзд на 28-річного велосипедиста. Від отриманих травм молодий чоловік помер на місці, а його дівчина опинилась на лікарняному ліжку.

Однак про підозру ймовірній винуватиці трагічної ДТП повідомили лише через півроку після інциденту. Перша ж фемідна ухвала у цій справі шокувала: Придніпровський районний суд залишив Любов Савченко на волі попри клопотання прокурорів. Тому останні були вимушені звертатись до Апеляційного суду, який повністю скасував попередню ухвалу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за один день у Черкасах сталось 11 ДТП.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У деяких черкасців не буде гарячої води

Сьогодні, 19 квітня, деякі жителі Черкас залишаться без гарячої води. Про це повідомляє пресслужба КПТМ "Черкаситеплокомуненерго". Південно-Західний район: З 9:00 до...

«Кожна жінка — богиня»: у Черкасах презентували арт-проєкт «Венера»

Черкаський художній музей презентує арт-проєкт заслуженого художника України Максима Гладька — «Венера». Про це повідомляють на сторінці музею. Венера —...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x