НовиниЧеркащинаПідозрювана у смертельній ДТП бізнесменка звернулась до суду зі...

Підозрювана у смертельній ДТП бізнесменка звернулась до суду зі скаргою

-

- Advertisment -

Визнати вручення підозри неправомірним. З відповідною скаргою до Феміди звернувся захисник Любові Савченко – колишньої депутатки обласної ради та відомої підприємиці. Однак заплановане на 12 березня засідання з розгляду цього питання не відбулось, повідомляє кореспондент vikka.ua.

Так, сторона захисту бізнесвумен, яка подавала скаргу, переконує: повідомлення про підозру підзахисній вручили до того, як завершились усі призначені експертизи. Однак сторона прокуратури оперує іншими фактами:

"Ця скарга є безпідставною. На даний час у ході досудового розслідування вже проведено всі необхідні судові експертизи, які доводять обґрунтованість повідомленої підозри, – зазначив у коментарі журналістам заступник начальника відділу прокуратури Черкаської області Володимир Тараненко. – І, враховуючи зібрані на даний час докази, є всі підстави вважати, що саме підозрювана – винуватиця ДТП". 

Заплановане ж на сьогодні засідання перенесли на інший день. Усе через те, що суддя Кондрацька, яка мала розглядати справу, на той час перебувала в нарадчій кімнаті.

Нагадаємо, в червні минулого року під Черкасами водійка люксового "Мерседесу" на смерть збила велосипедиста – 28-річного черкаського вчителя Олексія Гончара. Той з дівчиною рухався в напрямку Сміли. Але підозру Любові Савченко, яка перебувала за кермом автівки, вручили лише за півроку опісля трагедії. Досі Феміда ще не почала розгляд фатальної справи по суті. Термін попередньо ухваленої міри запобіжного заходу у вигляді особистих зобов’язань сплив ще 27 лютого, однак був продовжений ще на місяць.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Савченко таки обрали запобіжний захід.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x