додому Новини Черкащина Підлітку зі Шполи на лікування саркоми потрібно понад 100 тисяч гривень

Підлітку зі Шполи на лікування саркоми потрібно понад 100 тисяч гривень

0

15-річний Олександр Гегельський зі Шполи на Черкащині перебуває в інституті раку в Києві. У хлопця виявили саркому правої гомілки. Він проходить хіміотерапію. Опісля планується операція. Вартість імплантанту становить понад 100 тис.грн. Про це повідомляє Gazeta.ua.

"В лютому у брата заболіла нога. Він звернувся до лікаря. Той сказав Саші, що був надкол ноги і призначив примочки. Брат три тижні лікувався. Але нога дуже розпухла. Сашу направили в обласну дитячу лікарню. Там виявили саркому і перевели в онкодиспансер. Після обстеження лікарі сказали, що для потрібної хіміотерапії в них немає відповідного обладнання. І направили на Київ", – розповідає рідна сестра Олександра Тетяна Пономаренко.

Наразі хлопець вже проходить п'ятий курс хіміотерапії. Після шостої має бути операція, в ході якої видалятимуть пошкоджену частину кістки і вставлятимуть імплантат. Він коштує понад 100 тисяч гривень. Для сім'ї Гегельських – це захмарна сума.

"Мама нас змалечку виховувала одна. З батьком розлучилася, бо пив і ображав її. Зараз вона не працює, бо доглядає свою 93-річну матір. Я перебуваю в декретній відпустці. Саша перейшов в 11 клас. Родичів не маємо. Надіємося лише на небайдужих людей, які відгукнуться і допоможуть нам придбати протез для Саші", – каже Тетяна.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку: 5168 7573 6499 4709 (мати Гегельська Наталія Іванівна).

Контакти Тетяни Пономаренко: 0 (63) 375 62 01.

Як повідомляв сайт vikka.ua, вчителька з Черкас просить допомоги на лікування рідкісної хвороби крові.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version