НовиниПідготовка до зими: протиожеледного матеріалу в Черкасах немає

Підготовка до зими: протиожеледного матеріалу в Черкасах немає

-

- Advertisment -

На Черкащині вже випав перший сніг, проте протиожеледний матеріал для черкаських доріг ще не закупили. З його доставкою у разі потреби не буде проблем, – переконують в управлінні вуличної інфраструктури департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради.

"На сьогодні немає потреби в заготівлі та складуванні протиожеледного матеріалу. Фірма-підрядник, з якою працюємо не один рік, у будь-який момент привезе потрібну кількість соляної суміші", – запевняє у коментарі кореспонденту vikka.ua начальник управління вуличної інфраструктури департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради Сергій Отрешко.

Щодо техніки, яка обслуговуватиме дороги, то на балансі міста маємо солерозкидачі (їх у разі потреби може бути 7 випущено на лінію) та комбіновані дорожні машини (більше десяти одиниць). Два роки тому місто придбало нові солерозкидачі, обладнані сучасним комп’ютером, який дозволяє чітко дозувати кількість солі, що викидається на дорогу, встановлювати різну ширину посипки зліва і справа машини та підбирає витрати реагентів, залежно від погодних умов.

"Загалом на зимове утримання доріг міста у бюджеті цьогоріч заклали майже півтора мільйона гривень, однак цих коштів може не вистачити у разі інтенсивних снігопадів. Принаймні до кінця нинішнього року ми протримаємося", – переконує Сергій Отрешко.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У поминальні дні на Черкащині біля кладовищ патрулюватимуть поліцейські

Під час проведення поминальних днів у Черкаській області правоохоронці забезпечуватимуть правопорядок. Зокрема поблизу кладовищ чергуватимуть посилені патрулі. Про це...

На Черкащині встановили пам’ятник білорусу, який загинув за Україну

Пам’ятник на честь білоруського героя, який пожертвував життям за Україну, встановлено у Тальному. Про це повідомляє Тальнівська міська рада...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x