додому Новини Черкащина Під варту взяли двох зловмисників, які напали на чоловіка в Черкасах

Під варту взяли двох зловмисників, які напали на чоловіка в Черкасах

0

Днями у Черкасах суд розглянув клопотання про обрання міри запобіжного заходу відносно 28-річного місцевого жителя, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 187 Кримінального кодексу України (Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила розбій ) та 24-річного місцевого жителя, якій підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 187 Кримінального кодексу України (Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб). Про це інформує прес-служба Соснівського районного суду Черкас.

За результатами розгляду клопотання відносно 24-річного раніше не судимого підозрюваного останньому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Другому підозрюваному, який раніше вже був засуджений за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 186 КК України (грабіж) та частиною другою статті 187 КК України (розбій), на шлях виправлення не став та скоїв новий аналогічний злочин, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

В клопотаннях слідчий зазначав, що підозрювані, за попередньою змовою, вчинили розбійний напад на чоловіка поблизу супермаркету в місті Черкаси, спричинивши останньому тілесні ушкодження та відкрито заволоділи майном потерпілого, а саме мобільним телефоном та коштами в сумі близько 1000 грн.

Того ж дня підозрюваних затримали та повідомили їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 187 КК України.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за систематичний продаж наркотиків на Черкащині затримали жінку.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version